2015. október 10., szombat

21. Már nem félek, vagy mégis?

21. fejezet

 Az ember résen van, ha a sötét, baljós éjszakába merészkedik ki, akkor bármire fel van készülve. De egy tiszta, felhőtlen nyári napon? Honnan tudná, hogy menekülnie kell, ha semmit nem lát, ahol veszély rejtőzhetne? /Stephenie Meyer/


Csendesen, egészen megilletődve lépdelek az épület sötét apró folyosóján, azután a fiú után, aki iránt sosem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen erős, és intenzív érzéseket fogok táplálni. Illedelmesen kitárja előttem a nyikorgó faajtót, amin szemlesütve be is iramodok, hogy onnan fordulhassak a bejáratban megtorpanó szőke felé.
- Aludhatok itt? – dörzsöli meg kelletlenül tarkóját, a sötétben is jól kivehető, zavarba ejtett arcát a padló felé lehajtva.
- Aludni? – hebegem el, már a szó hallatán is kiakadva.
- Felőlem nem csak alhatunk – húzza jól ismert, gúnyos mosolyát magára, egy felbátorodott kacsintással.
- Hülye – lépek el az ajtótól, ezzel jelezve, hogy bár lehet, hogy szívinfarktusban hunyok el, s lehet, hogy olyanok történnek, amikre még nem vagyok felkészülve, mégis beengedem. Talán én lennék a bolond préda, aki egyenesen beinvitálja a tigrist rejtekhelyére? Mint, aki jól végezte dolgát dobja le cipőjét, s lazítva farmerja övén, azonnal a megvetett ágyamra vetődik. Kattogó agyam zajától menekülve rohanok a szekrényemhez, majd észrevétlenül felkapva pizsamámat és tusfürdőmet, visszairamodok az ajtóba.
- Fürdeni mész? – kapja rám hirtelen szemeit YoonGi.
- Igen.
- Mehetek?
- HÜLYE – csapom magamra az ajtót, s még a fürdőből is jól hallom a magában nevetgélő fiút. Nem hülye, egyáltalán, szó sincs erről, itt az egyetlen idióta én vagyok, aki nem tud magával mit kezdeni kislányos zavarától… Mi fog következni most? Visszamegyek és rám mászik, ha pedig nem engedem, megharagszik? Istenem Byul jelenleg nagyon nem szeretlek… Arcomat kicsit felrázva, pár elnyújtott perc után be is csavarom magam a törölközőmbe, s párás csempéken óvatosan végiglépkedve, a tükrökhöz sietek, ahova ruháimat pakoltam korábban.  Hanyagul megszárítkozva, itt ott vizes hajamat kifésülve, mély lélegzetekkel sétálok a szobánkhoz, ahova pár pillanatnyi hezitálás után, be is lépek.
- Hova lett? – bámulok végig az üres, holdfény megvilágította szobán, szinte a szemtanúknak ítélt falaktól kérdezve. Aggódnom kellene? Csak ne tobzódna bennem állandóan ennyi kérdés… Járkálni kezdek az ablaktól az ajtóig, a két ágy között, egyre csak azon agyalva, hogy hol lehet YoonGi, ám mielőtt minden bátorságomat összeszedve keresésére indulhatnék, az ajtó kinyílik és egy félmeztelen, vizes haját törölgető alak lépi át a küszöböt.
- Ah, kész vagy – mér végig, ijedt arcomhoz közeledve, és hiába akarom megállítani hátráló lábaimat, szinte maguktól kelnek életre.
- Nem akarsz felvenni, mondjuk egy pólót? – jegyzem meg karba tett kézzel, szememet megpróbálva nem a fiú felsőtestén tartani.
- Nem szeretek pólóban aludni – von vállat és ismét az ágyamra ugrik, most már kicsit magabiztosabban a falnak döntve hátát. – Gyere már, nem eszlek meg. Talán… - vigyorog, mintha tényleg, őszintén, csak maga mellett akarna tudni, mire készségesen, mellé kucorgok. – Bár, ilyen jó illatnak nehéz ellenállni – hajol a nyakamba, s hiába próbálok felé fordulni, mindenem lefagy, ahogy egy izzó csókot nyom futólag bőrömre.
- YoonGi, ugye – jártatom jobbra-balra szemeimet, majd egy mély lélegzetvétel után, a fiú érdeklődő szemeire tapasztom tekintetemet. – Ugye nem csak szórakozol velem?
Válaszul oldalra dönti fejét, s csókra sóvárogva indul felém arca, félig lehunyt pilláival, de mielőtt célt érhetne, egész fejét eltolom magamtól, kissé bosszúsan újra felszólítva, hogy egyszerűen csak válaszoljon. Hangosat sóhajt maga elé, majd újra felém fordul, ám ezúttal szóra nyitja száját.
- Han EunByul – kezdi fennhangon nevem megformálást, mint, aki egyenesen élvezi e szavak kiejtését. – Nem szórakozok veled, és bár tudom, hogy még nem bízol meg kiállhatatlannak titulált mivoltomban, valamiért csak belém habarodtál – mosolyog, mintha kötelező lenne.
- Öntelt! – fordítom el tőle, paradicsomszínekben pompázó képemet egy akaratlan mosollyal.
- És te így imádsz – dugja arcát borzas hajamhoz, egyenesen könyörögve, hogy engedjem, hogy birtokba vehesse ajkaimat. – A csókod az én drogom, és függő lettem – leheli centikre számtól, majd bátortalanul vállaira simítom kezeimet, és hagyom magam elúszni a szenvedély árvízével. Csókja tapasztalt, magabiztos és forró, s minden felesleges kérdéstől megszabadulva kiürült elmémben, ismét csak egy valami marad: Min YoonGi egésze…
- Akarod? – pihegi fülembe, ahogy cimpám tövét kezdi ízlelgetni.
- N-Nem – csóválom meg bódultan, ám öntudatosan fejemet. Minden addigi izgató tevékenységét felfüggesztve, elkerekedett szemeim fölé, pontosan a homlokom közepére nyom egy lágy puszit, majd eldől az ágyon, és könnyed mozdulattal magához ölel. – Ha holnap felébredek, és kiderül, hogy ezt csak álmodtam, én akkor is boldog leszek – húzom egy ábrándos mosolyra számat, kicsit távolabb húzódva tőle, hogy a sötét ellenére is, valamennyit láthassak tökéletes vonásaiból.
- Tudod, amikor a buli után mellettem aludtál, minden rémálmom megszűnt. Boldog voltam, de féltem, hogy csak álmodok, és a démonok visszatérnek, ha már nem leszel velem… - fekszik a hátára, egyik karját fejem alá csúsztatva, hogy inkább őt használjam párnának. 
- Akik nem hagynak aludni?
- Honnan tudsz erről? – pillant rám kissé meglepetten.
- TaeHyung.
- Ah, akkor gondolom az élettörténetemet is elpofázta neked – kezdi a plafont pásztázni bosszúsan. – Nyilván most szánsz engem…
- Amikor Tae elmondta, még erősebben kezdett égni bennem a vágy, hogy megértselek - jegyzem meg meglepő őszinteséggel.
- Engem nehéz ám kiismerni – s szavait követően, mellkasára döntöm fejemet, mélyen beszippantva csupasz bőréből áradó kellemes illatát. Lassú, egyenletes szívverése, nyugtató dallamot játszik fülemben, s végigsimítva kócos hajamat, óvatos cirógatásba kezd. Már nem félek, a csalódástól… Minden érintését, lélegzetét ki akarom élvezni, meg akarom ismerni, senki másra nincs szükségem… Annyi, de annyi kérdés kavarog a fejemben, de úgy érzem, most minden csendes pillanat többet ér, minden szónál. Nyugodtság behintette lelkemmel, megfeledkezve a külvilágról, feljebb húzódva a fiú vállához, negédes álomba szenderülök, a fiú egyenletes szuszogásának fuvallatával arcomon.

- Anya miért nem szólalsz meg? Apa! – fordulok rémülten szüleimhez, de nem vesznek észre. Nem látnak, s mire újra kiabálni kezdhetnék a villódzó neoncsövek megvilágította végeláthatatlan folyosón, nővérem sétál ki egy sötét ajtón. Édesanyám magához húzza, s hiába próbálok közeledni, mintha egyre csak távolodnék családomtól. Kyung felnéz anya vállain át, s szemeink találkoznak. Ő lát engem, ám mintha egy fekete lyuk húzná el tőlem az ismerős alakokat válnak semmissé, és újra egyedül maradok, az elhagyatott, sivár folyosón.

Fáradtan, nyöszörögve kezdem kezeimet sepregető mozdulataim segítségével ösztönözni, hogy párnám alól, előkeríthessem mobilomat. A hirtelen, retinámat égető fénytől egy pillanatra elvakulva állapítom meg, hogy reggel hat óra, majd feltápászkodva az ágyról hunyorogva körbetekintek. Nari ágya érintetlen, s mellettem sincs senki… Álom lett volna? Akkor miért érzem ennyire intenzíven a fiú illatát magam mellől… Sebes mozdulatokkal belebújok farmeromba, és vastag pulóverembe, majd, amilyen gyorsan csak bírják, még félig alvó lábaim, az udvarra sietek. A tó felszínét gyönyörű köd borítja, aminek szépségétől egy pillanatra a lépcsőkhöz tapadok, és az ébredező horizont közepén, a stég végén, ott áll ő, a fiú, kinek alakját bárhol felismerném. Sietősen indulok meg felé, majd egyre lassuló, már-már vonszolt léptekkel állok meg mellette, szemeimmel a kába, tompa fény belengte tájat vizslatva.
- Te nem alszol? – pillant meghökkenten rám.
- Ezt én akartam kérdezni.
- Én mindig korán kelek, bár ma a vártnál is tovább aludtam – fordul újra a víz irányába, egy szelíd mosollyal az arcán. Ennél is korábban? Szokott egyáltalán aludni? Most az a rész jön, hogy a képébe vágom „tudom mi vagy, egy vámpír”? – De ezt egy magadfajta hétalvó honnan is tudhatná… Még a nyál is kifolyt a nyitott szádon.
- Hé, nem kötelező ám mellettem aludni! – pillantok egy grimasszal felé, kicsit magamat is kinevetve, mire a szőke vigyorogva ragadja meg vállam, s oldalához húz. – Többiekkel mi van?
- JungKook a két gyökér haverom között alszik a földön, bánat tudja miért, Jin meg az én helyemen. NamJoon és a barátnőd gondolom kisajátította a maradék szobát – kacsint rám, mire kicsit oldalba lököm az önelégülten somolygó fiút.
- Remélem vigyáz rá, és nem kell a tettek mezejére lépnem.
- Nam még a beiratkozás napján látta meg Nari-t, és, mint egy mesehős, első látásra belezúgott. Egyenesen ijesztő a srác, nem?
- Miről beszélsz, ő Nari hős lovagja – konstatálom, mire mind a ketten halk nevetésben törünk ki. – Aish! Hideg van – fordulok ki karjai szorításából, és YoonGi-t magam mögött hagyva, kicsit vacogva lépdelek végig a pallókon, majd mielőtt a fűre léphetnék, a fiú mellém szegődik, s megfontoltan megragadja kihűlt kezemet. 
 

Kérdően pillantok elpirult arcára, s egy mosollyal nyugtázva gesztusát, hagyom, hogy egészen a szobáig vezessen, ám pechünkre, egy félmeztelen, kába tekintetű NamJoon-nal találjuk magunkat szemben a faház folyosóján. Megpróbálja megdörzsölni szemeit, majd valamit motyogva, mint egy alvajáró, a fürdőbe cammog. Kacajunkat csak a szobába érve engedjük ki magunkból, s, mint egy ezer éves szerelmespár, úgy dőlünk vissza az ágyba, ahol a fiú, sosem látott mosolyával kezd csiklandozni, mire csókot lopva tőle, reggeli tornába kezdenek nyelveink, egymással karöltve.
- Részeg disznók, kifelé! – halljuk meg NamJoon hangját alig egy órával később, ahogy nyilván valóan, HoSeok-ék szobájának ajtaját tépi fel, majd irányt változtatva, felénk kezd trappolni.
- Ti is gerlepár, most szólt az a nyanya, hogy kilencig el kell húznunk a csíkot – tárja ki az ajtót, egy futó pillantást vetve ágyamon ücsörgő alakunkra. – Hogy a kurva anyját az iskolának, meg a zseniális szervezésüknek! Egyszer nem én intézek valamit – ordibálja végig a faházat, aminek ablakai mintha be is rezonálnának. Eszeveszett pakolásba kezdünk, majd életet lehelve Kook-ba, JimMin-be, és Seok-ba, mint valami illegálisan itt tartózkodók, egyenesen kitoloncolnak minket a kempingből. Valamit nagyon elbasztak a szervezéssel, vagy az ittas banda tett valamit, amivel kiérdemeltük a száműzést? Áh, arról biztos tudna NamJoon... Nari mellé osonva kérdezősködök a tegnap estéjéről, de egyre csak rám kontrázva faggat, hogy csak aludtunk YoonGi-val, vagy… Megegyezve vele, hogy majd otthon bezárkózás után kivesézzük, mint a világ legboldogabb kislánya libbenek vissza a szőke mellé, aki egy széles mosollyal markolja meg kezemet, és a buszig el sem engedi végtagomat.
A három másnapos félóránként megállítva a buszt jelzik, hogy lehetséges, hogy inkább az útszélén kijózanodnának, és holnap stoppal hazajönnek, de mind tudjuk, hogy abból még nagyobb baj kerekedne ki, így türelmesen megvárjuk, ahogy HoSeok, már az epéjén ad túl az egyik bokornál. JungKook és YoonGi még mindig nem kértek egymástól bocsánatot, és a lehető leglesajnálóbb pillantással jutalmazzák a másikat. NamJoon korábban indulatos méltatlankodásán szerencsére Nari azonnal segített, ki sem merem magamban mondani, milyen eszközöket bevetve, de megnyugtató, hogy ennyire boldogok így ketten… Vajon lehetek a mellettem vállamra dőlő szőkével a jövőben egy pár? Olyan hirtelen történt minden, de nem akarom, hogy vége legyen a hazaút célállomásánál. Miért van ilyen baljós előérzetem, ahogy a kollégium kirajzolódik a busz ablakának túloldalán? Mintha egy vészjósló filmzene csendülne fel az épület parkolójába érve, ezzel figyelmeztetve, hogy készüljek fel, minden várható eseményre, s hiába tudom, hogy ezek a képzelgések képesek a szenvedély útjában állni, most még is aggódok... Mit hoz a holnap?

14 megjegyzés:

  1. Jajj, most már én is úgy félek,hogy holnap visszatér a zord,gúnyos Yoongi és Byul összetör >.< de biztos megbeszélik,hogy valamilyen álcával kibírják,mert nem biztos,hogy Byul kibírná azokat a lányokat.... most nagyon aggódom,ugyanakkor örülök,hogy Yoongi nem erőszakolta magát rá Byulra és hamar beletörődött,hogy csak alvás lesz.

    Imádom továbbra is! ^^ *-* :D ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindenképpen kifog derülni az elkövetkező fejezetekben, miért van Byul-nak ilyen álmai, és mi ez a rossz érzés benne...:) Örülök h imádtad, holnap érkezik terveim szerint a folytatás ^-^

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia olvastam a regényt, amit küldtél, nagyon örültem neki, de sajnos azt írja eltávolítottad a kommentet :( Pedig szerettem volna reagálni

      Törlés
    2. Szia!
      Huh... elég eseménydús részeken vagyunk túl, szóval, bele is kezdek...
      Byul álmai elég érdekesek. Az elején olyan volt, mintha ő és Yoongi "összekapcsolódtak" volna álmukban, de ezt az utolsót nem tudtam hova tenni. (Mármint, persze, tudtam hova tenni, de nincs köze Yoongihoz.) Egyre kíváncsibb leszek, mit "jósolnak meg" ezek az álomfoszlányok.
      Yoongi hihetetlenül önteltnek mutatja magát, de az ilyen emberek mindig könnyen sebezhetőek. (Ezt ugye a "lidércei" is magyarázzák.) Türelmesen várom, hogy mikor törik el az a bizonyos mécses, mert egyszer el fog törni... (Bár ez megint csak egy feltételezés. ><)
      Nem mellesleg "játszadozik" Byullal, pedig ő is nagyon tudja, hogy magát is megsebzi vele... bár szép vége lett, valljuk be.
      Tae szépen megnyílt, csak magáról még mindig nem mondott semmit... Mások féltett titkait könnyű kibeszélni! És... amint tudomást szerzett Byul a "lidércekről" rögtön a segítségre szoruló szerencsétlent látta meg Yoongiban, és hát mondhat akármit, tudjuk, milyen Byul...
      Ez az Ella nevezetű lány nekem nagyon nem szimpatikus... sajnálom, ne kérdezd, miért. De lehet, nem is baj. Rossz érzésem van vele kapcsolatban.
      Nam és Nari végre összejöttek. Csak így tovább!
      És hát eljött a várva várt hétvége is... mit ne mondjak! Lényegében semmi hasznosat nem csináltak, de azért érdemben eltöltötték az idejüket. *pajkos kacsintás*
      Az érzelmek hullámvasútjával tudnám jellemezni az utolsó pár jelenetet. Volt humor és feszültség is bőven. Történtek várt, de mégis meghökkentő dolgok. Verekedés, ivás, (sokat emlegetett) szenvedély...
      Az olvasottak alapján Jungkooké lett a "második fiú" szerepe, de Jimin sincs túlságosan messze a dologtól. Jó, hogy "melegen tartod" ezeket a lehetőségeket(?)... nem tudom, hogy nevezzem őket.
      Yoongi és a féltékenysége. (thehehe...)
      Lehet Byul kicsit megőrült, hogy a történtek után olyan könnyedén "odadobja magát". De elnézzük neki, mert a szerelem vak, és egyébként is... Ki tudna ellenállni Yoongi szavainak?
      Nekem talán kicsit hiányzott Yoongi szemszöge a hétvége eseményeinek kavalkádjában. Főles a pirulások miatt...
      De! Végre kicsit enyhültek a dolgok, s még ha csak egy rövid időre is, de örülhettek egymásnak. (A rész vége egyértelműen rosszat jelez, szóval nem várok semmi jót. De mindig kell egy kis izgalom! ;D)

      Így a végére meg szoktam jegyezni pár apróságot, de ez el fog majd kopni, mert csak ugyanazt tudom írni...
      Szépen megfogalmazott, jól megszerkesztett történet. Minden részben van valami kis apróság, ami miatt várni lehet a következőt. Minden elismerésem! :D

      Ui.: Itt van, csak sajnos másik fiókból írtam és egy hirtelen, beteg ötlettől vezérelve töröltem... (Ha a takony elönti az agyamat, valamiért képtelen vagyok racionálisan gondolkodni.)

      Törlés
    3. Először köszönöm szépen, hogy ilyen részletes véleményt írtál, nagyon jól esik :)
      Jól érzed, az álmoknak jelentésük van, amiket mindig elszórok egy-egy alvás során, és Byul ezekre nem nagyon emlékszik, de a tudatalattija, ezek alapján jósolja meg a borúsnak ígérkező jövőt. Szerintem jól érzed te is :3 Örülök, hogy ez is átmegy.
      És igen muszáj melegen tartani a lehetőségeket, mert még semmi sem biztos, ami a szerelmes kapcsolatokat illeti :)
      Remélem hozok még neked meglepetéseket, nagyon jó látni, hogy ilyen részletesen átrágtad magad a cselekményen :) Byul elméjébe óhatatlanul osont be a fiú, és mire észbe kapott, már azt is hagyta, hogy megcsókolja, s ezzel együtt rájöjjön, hogy a fiút nem is utálja úgy, mint ahogy azt korábban hitte :3
      Köszönöm az elismerést, nagyon jól esik :) Ha nem is ma, de holnap érkezik a folytatás!

      Törlés
  3. Jaaaaj, annyira aranyosak!!! ♡.♡ Nagyon, nagyon jó rész volt!!! Most annyira kawaii Yoongi!!! Már összejöhetnenek hivatalosan is!! XD ^.^ Remélem Byulnak tévesek az előérzetei!!! ×.× Baromira várom a kövi részt, siess vele!!!♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ugye,milyen aranyosak? :D Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszett :3 Ha nem is ma, de holnap már biztosan érkezik a folytatás *-*

      Törlés
  4. Jaj Suga en beled szeretem kis huncutom imadlak.. jaj kook es suga kozot viszaly jajaj es meg mi lesz itt ?? Nagyon varom mar ^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én már beleszerettem menthetetlenül, szóval...XD :D örülök, hogy tetszett és várod a folytatást, igyekszek hozni mihamarabb :)

      Törlés
  5. Wow O.o Suga 360 fokos fordulatot vett..
    Mostmár kifejezetten tűkön ülök :3 ajkaimat harapdálva olvastam a történteket :"D
    Azért remélem Kook és Suga kibékülnek vagy megmarad ez az irigykedés? Jézusom! Ugye nem szerelmi háromszög fog kialakulni? *sokk*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érik már egy SUGA szemszög :3 és igen, jó ég mik lesznek még itt :O Örülök h tetszett :3 <3

      Törlés
  6. Szia!
    Tegnap kezdtem el olvasni :) És nagyon, de nagyon megtetszett a történet és az egész sztori a szereplőkkel együtt.
    Kezdeném a szereplőkkel. Van a swag szexisten király, aki szerelmes és tahó. Akkor az álomszuszék hét alvó, a kedves srác, a meleg (xD), a vigyorgos lány, a nem normálatlan vezér, na meg a többiek. Imádom a karakterek és az is nagyon jó, hogy a mellékszereplőket is jól kidolgoztad, akik még jobban beszínesítik az alap sztorit. Ebben a részben szerintem mindkét szereplő megváltozott. Boldogok lettek és szerelmesek. És annyira, de annyira cuki, hogy a bunkó kölökből milyen kis odafigyelő fiú lett. :3 Nagyon romantikus tud lenni - nem mintha a romantikus műfajt annyira szereném -, de ha valami jól meg van alkotva, felépítve leírva, akkor ey szerelmes sztori olyan jó tud lenni, hogy élvezet olvasni. :'D
    Őrülök, hogy a ribik eltűntek a színről, így negatív szereplők nélkül hozol ki érdekes viszályokat, vagy ikább mondom veszekedésnek, illetve problémának. Bár most úgy látszódik minden jó, ám utaltál rá, hogy bőven fog még fájdalmas emlékeket szereszni Byul.
    A stílusod kegyetlenül jó, de komolyan, olyan fantasztikusan írsz, hogy kirepül a kalap a kezemből. A szóhasználatod rendkívül változatos és a történetet képes élménydúsan megírni, mégis néha kínzó lassúsággal telik az idő. Hisz vannak dolgok, amik rejtélybe borkulodznak, és az olvasó alig várja, hogy az író kiengedje a titkot börtönéből. Mint például kicsoda valójában YoonGi? Bár már kezdi, valódi arcát mutatni, ahogy Byul lebontja szívének falait, azonban még lehet, hogy van, amit rejteget, bár nem tudom. Azonban, ami aggódásra ad okot, az Byul álmai. Mintha egy közelgő tragédia készülődne családjában és már tőkön ülök, hogy választ kapjak fejemben cikázó kérdéseimre. Tehát már most várom a magyarázatot az álombéli képekre. :)
    Amúgy Taehyungról megtudtok mi is a fő titka, ám igazából ezen kívül nem nagyon ismerjük, aranyos, vicces, de annyira a hátterét nem ismerjük. Például, hogy miért lett meleg. XD Bár ez gondolom annyira nem fontos, azonban akinek a családját még megismerném az Nari. :3
    A fanfiction amellett, hogy lelket mozdító, humoros jeleneteket és történéseket is tartalmaz és nagyon tetszik. Tényleg nagyon megtetszet és már várom a kövi részt ^^
    Amúgy sajnos ritkán fogok véleményt írni, illetve ha várom is a folytatást nem biztos, hogy lesz időm olvasni :/ Most is sajnos mennem kell tanulni, de azért sok ihletet! ^^ Puszi :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jesszus, amikor megláttam a neved...Olvastam már más blogon, asszem nem is egyen, nagyon velős kritikát, tök féltem olvasni a véleményed XD De megnyugodtam asszem :D

      Először is köszönöm, hogy elolvastad az eddigi részeket! Az meg, hogy még tetszett is...huh.
      Nagyon jól felsoroltad a szereplőket XD imádtam. Fontos megjegyezni, hogy Suga igazából nagyon érző alak, mindig is az volt, de könnyebb az élet egy álarc mögött ugyebár...
      Úgy ver a szívem a soraidat olvasva, hogy az valami hihetetlen. Amit a stílusról, szóhasználatról írtál rettenetesen jól esik, szavakba sem tudom foglalni, hogy ezt írtad most nekem.
      Örülök, hogy nem hagytad figyelmen kívül az álmokat, amikre Byul ugyan nem igen emlékszik, de ezek sátrat verve a tudatalattijában, egyre csak baljóslatúan suttognak.
      Tae még háttérben van, nem akartam még az ő dolgait is azonnal kikotyogni, és a személyiségéhez is hozzá tartozik, hogy inkább másokról beszél, másokról kérdez, csak őt ne faggassák saját magáról inkább.
      Nagyon köszönöm, hogy itt vagy, remélem látok még tőled véleményt, nagyon örülök, hogy tetszik és olvasod. Ha van kedved, és időd, a kicsit kezdetlegesebb,első fanficemet is ajánlanám, Penuriam a címe :)

      Törlés